Hem     

 

Lady

 

Stamtavla

 

Näckrosdammens Coco-Chanel

Chanels Valpkull:

Kärlekskullen

 

   

http://www.rasdata.nu/cocker/hund/2007/s6733007.htm

 
Chanel är Ladys Valp från hennes första kull som mamma absolut ville ha. Hon utmärkte sig ända från början, först genom att hon fick stödmatas en gång i timmen som pytteliten valp och sen för att hon var ett riktigt busfrö och mamma Ladys bästa busvalp. Ja de hade ett speciellt band och Lady tyckte bäst om att leka med henne. Alla tycker hon är så bedårande söt. Hon bor hemma hos mamma, men vi träffas nästan varje dag och går promenader tillsammans. Hon bor tillsammans med en 5 år äldre cockerdam Zita och får av henne lära sig mycket vett och ettiket.
Chanel är en söt liten Cocker som har mycket spring i bena och denna sötnos kan inte se vatten utan att plumsa ner i det. Ja det behöver knappt vara vatten utan lervälling duger bra, bara det plaskar när man går i det. Hon äter varje kula för sig och tuggar väl. Hon är Mammas skugga var hon går och tycker att det inte bara är katten som får sitta på fönsterbrädan och titta utan hon har minsann lika stor rätt till det!!:-)
 
Chanel har fått en kull valpar, och nu går hon över till min Mors ägo.

Har nu övergått till fodervärden och är en älskad familjemedlem. Hennes dotter Näckrosdammens Mon Chérie Clara: "CLARA", kommer att fortsätta i avelsarbetet när hon bli tillräckligt gammal och när hon gått igenom de tester som ska göras.