Hem      

 

Lady

 

Stamtavla    Utställning    Växabilder  

 

Näckrosdammens Sophia Lorén

Meriter i valpklass 1 2:a med Hp, i valpklass två 3:a med Hp 1:a i kvalité i Juniorklass

MH-Testad

Sofias Valpkullar:

Parfym i repris Kullen

Touch'n Kullen

   

 

http://www.rasdata.nu/cocker/hund/2009/s2274709.ht


Kurser: Unghundskurs, inkallningskurs, gå fint i koppel kurs.
 
Sophia är från vår andra kull här på kenneln och hon har Lady som mamma. Hon utmärkte sig inte på något vis som liten valp utan var en i en jämn kull. Många tyckte hon såg så vacker ut som liten, som en sån där porslinshund man har i fönsterkarmen ni vet, vit med svarta prickar. Jag känner igen mycket från mamma Lady i hennes sätt att vara och skrattar åt hennes tilltag, som det vore i går Lady var liten och gjorde samma saker. Hon är en riktig liten Spillevink, som just nu hittar på massa Juniorbus.. Ska bli så spännande att se hur långt vi kommer med de olika projekt jag tänkt passar henne.
 
Hon ska få ta över mamma Ladys Lydnadsplaner då, jag känner att en hund är tillräckligt för mig att träna lydnad med. Hon är Mycket kontaktsökande och väldigt tillags, så jag har kommit fram att det är Sophia bus som jag ska satsa på!!
 
Hon är hunden i flocken som älskar att busa med hundar av alla storlekar. Hon är mycket signalsäker och lägger sig en stund om det behövs för att sen vara i fullt bus igen. Sophia har apportlust, älskar vatten och tycker just nu att fåglar är mycket spännande!! Hon tycker om både människor och hundar och är Mattes sötnos, med sitt milda sätt. Är pratig, precis som mamma Lady. 
 
Hon älskar att ligga nära och kramas!!