Hem      

Lady

Stamtavla   Utställning 

 

 

Zambell´s Creme Caramel

  • "Lady"

  • Regnr: S67238/2004

  • 2004-11-12

  • Mamma: Zambell´s Little Blue Cleo

  • Pappa: SUCH Westerner Bar Lion

  • HD röntgad med A höfter, Ögonlyst UA

 

Ladys Valpkullar:

Parfymkullen

Filmskådiskullen

 

 

http://www.rasdata.nu/cocker/hund/2004/s6723804.htm

 
Bästa utställningsmerit: Juniorklass Reservplacerad med Hp, Har klarat Anlagsklass Viltspår och gjort och klarat ett Öppenklass rörligt vilspårsprov. Hon har oxå gjort MH-test med bra resultat och en 1:a på skottet
Sen Agility placeringar på hobbynivå..
 
Kurser vi gått:
Valpkurs, Unghundskurs på hundungdom och Brk, Tävlingslydnadskurs på Brk och Adseke hundskola
Agility: Grund, Nybörjare, Fortsättning, Skoj med Agilitykurs
Viltspår: Kurs 1 och 2 med taxklubben
Endags Jaktkurs med Ssrk och Jakt kurs
 
Har haft två kullar år 2007 och 2009, med vardera 4 valpar i varje kull.
 
Lady lever vidare genom sina avkommer.
 
  Två av hennes döttrar gått vidare i kenneln i avel med Näckrosdammens Pablo Picasso, Picasso som är en Aina (Näckrosdammens Anais-Anais) son och Näckrosdammens Mon Chérie Clara, Clara som är en Chanel (Näckrosdammens Coco-Chanel) dotter. Sen fins även Näckrosdammens Sophia Lorén, Sophia, som blir mamma tidigast nästa år.
Dessutom är Hugo (Näckrosdammens Hugo-Boss) avelshane på Kennel Big Green Walley. Han har blivit pappa till 8 kullar än så länge.
 
Sen fins det en ytterligare Hugo avkomma Spicy, Love Cox Sweet and Spice, som gått vidare i avel.
 
Lady är min första egna Engelska Cockerspaniel och hon kunde inte vara bättre. Jag fick en riktig cocker som man tänker sig dem. Lätthanterlig människoälskade liten hund. Glad för allt och alla. Inte rädd för något utan nyfiken och framåt. Framåt och leksen som valp junior och unghund. Får inte glömma nämna att hon var riktigt vattentokig som unghund!! Numera en värdig Dam som tycker att hundar är helt ok bara det kan uppföra sig och låta henne vara ifred. Hon väljer ut vilka, de som hon tycker är något att leka med.
 
Lady har en lagom och lättskött päls, vilket är så Cockers päls ska vara, hon har apporteringslust och är lyhörd och älskar att göra saker med Matte. Hon är Mattehund och tycker att när matte är hemma är det henne man lyssnar på.
Jag kan ha med henne överallt och hon hetsar inte upp sig i onödan varken i bilen på tåget eller bussen. Ska du däremot göra något roligt hörs det lång väg för då är hon på G!!!
 
Lady hänger med på allt och jag tränar både spår och lydnad och agility med henne men på hobbynivå.
 
Hon är så enkel att ha med och ha att göra med så hon kan inte vara mer perfekt för mig:-)

Är inte längre i avel utan är Mormor, Farmor och hjälp mamma och njuter av att bara finnas och få vara med i familjen. Vi tränar lite av varje och spårar ibland.